KRUIJSWIJK 16MB Productions

16MB Limited Edition Records

Wouter Kiers Quartet - The 'Café Alto' Repertoire Volume II

The 'Café Alto' Repertoire Volume II - Wouter Kiers Quartet (2006)

Helaas deze cd is uitverkocht.

  1. A Little Bit In Love
  2. Tico Tico
  3. Hey, Lock!
  4. Bird’s Dance
  5. On A Clear Day
  6. Brother H
  7. There Is No Greater Love
  8. Misty
  9. Blues March
  10. Close To You
  11. Sweet Georgia Brown
Opgenomen 16MB, Amsterdam, 15 november 2005
Uitgebracht 16 februari 2006
Grafische vormgeving Maarten Kruijswijk
Uitgebracht bij 16MB Limited Edition Records
Catalogusnummer 300104